سپهبد "علی رزم آرا" در سال1280ش در تهران متولد شد. او نواده یکی از صاحب منصبان قدیمی قورخانه ناصرالدین شاه و فرزند سرهنگ "محمدخان رزم آرا" افسر سابق توپخانه و رئیس مدرسه نظام تهران بود.[1]
سپهبد حاجعلی رزمآرا (۱۰ فروردین ۱۲۸۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۲۹) نخستوزیر ایران در سال ۱۳۲۹ بود.در روز شانزدهم اسفند سال ۱۳۲۹ سپهبد حاجعلی رزمآرا در مسجد شاه به دست خلیل طهماسبی، عضو فداییان اسلام تهران کشته شد.
گاندی چندین بار هدف سو قصد قرار گرفت که آخرین مورد آن موفق بود. در ۹ بهمن ۱۳۲۶ "ناتورام قادسی" وی را که در سن هفتاد و نه سالگی و میان جمعیت عازم محل عبادت بود، هدف گلوله قرار داد و از پای درآورد. قاتل از ناسیونالیستهای افراطی هندو بود که معتقد بود روابط گسترده با پاکستان به اقتدار هندوستان لطمه زدهاست.
روز اول بهمن 1343 حسنعلی منصور نخست وزیر وقت در مقابل مجلس شورای ملی هدف تیراندازی محمد بخارایی عضو جمعیت فدائیان اسلام قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد .
در مکالمه تاریخی شاه با علی امینی، آنها درباره اتفاق هایی که درپنج دی ماه1357 به وقوع پیوسته است، باهم مشورت می کنند . شاه 21 روز قبل از خروج از ایران به صراحت به امینی می گوید « ما داریم آب می شویم»
اخیرا تصویری قدیمی مربوط به 3 یمنی منتشر شده که ادعا میشود سالها پیش ترور نافرجامی علیه عبدالعزیز بن عبدالرحمن آل سعود پادشاه وقت عربستان، انجام دادهاند.
در سحرگاه روز ۱۸ آبان ۱۳۲۸ حکم اعدام جوان 25 ساله اجرا شد که با ترور هژیر علاوه بر حذف وزیر دربار پهلوی که به تجدید انتخابات مجلس شورای ملی انجامید نقش مهمی در تاریخ معاصر داشت.
صفحه اول روزنامه اطلاعات چهارم شهریور 1358 درباره ترور مهدیان و حاج مهدی عراقی از مبارزان نامدار انقلاب اسلامی که بعد از انقلاب به روزنامه کیهان رفتند و در زمینه روزنامه نگاری فعالیت کردند اما به دست گروهک متحجر فرقان به شهادت رسیدند.
ترور نافرجام اکبر هاشمی رفسنجانی، واقعهای بود که در شب ۴ خرداد ۱۳۵۸ روی داد که طی آن اکبر هاشمی رفسنجانی در داخل منزلش مورد اصابت گلوله قرار گرفت و از ناحیهٔ کبد مجروح شد، هرچند به کمک همسرش، گلولههای شلیک شده آسیب جدی به او وارد نکرد.
فرقان نام گروهی تروریستی بود که در اردیبهشت سال ۱۳۵۸ تاسیس شد و هدف اصلی از تشکیل آن انجام عملیاتهایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود. رهبر این گروه اکبر گودرزی بود که در روز ۱۸ دی ۱۳۵۸ خورشیدی دستگیر شد و در روز ۳ خرداد ۱۳۵۹ خورشیدی تیرباران شد.روزنامه کیهان مورخ ۱۳ اسفند ۱۳۵۸. این گروه از انجام اولین عملیات تروریستی خود در سوم اردیبهشت ۱۳۵۸ تا ...
در 28 ژوئن 1914 میلادی رویدادی سیاسی توانست جرقهای در انبار باروت اروپا بیندازد و منجر به آغاز جنگ جهانی اول گردد. در این روز ، ولیعهد اتریش-مجارستان و همسرش در شهر سارایوو - پایتخت ایالت بوسنی - هدف گلولهی یک جداییطلب صرب به نام گابریلو پرینچیپ قرار گرفته و جان سپردند. رویدادهایی که بلافاصله رخ داد ، زمینه را برای جنگی خانمانسوز در اروپا فراهم ...
فقط یک گلوله برای کشتن یک نفر کافی است اما تروریستها ۶۰ گلوله به سوی سیدحسن آیت شلیک کردند تا همه احتمالات برای زنده ماندن آیت را به صفر برسانند چون اگر آیت زنده میماند «اسرار هویدا میکرد».